vänner

Att anstränga sig

Det här med vänskaper. Man ska inte sticka under stolen med att även dom relationerna är hårt arbete. Inget i livet verkar vara lätt. Det är lätt när man jobbar på det men det kommer inte av sig självt.

Både Happy och jag har ganska fullspäckade scheman. Det är inte jättelätt att hitta tid att ses. Det handlar inte om att vi inte vill ses eller prioritera att ses men det finns också annat i vårt liv. Vi har löst det genom att vara lite flexibela i hur vi ses. Det kanske inte blir en lång kväll med middag, vin, snacks och snack. Det kanske inte blir flera timmars shopping en lördag. Istället sänker vi kraven och hittar luckor. Igår hann vi ses på lunch. Trots stressen tar vi en timma eller två och lämnar stressen på jobbet/hemma. Jag är så himla tacksam för det. Att vi anstränger och att vi inte är för hårda mot oss själva.