Träning,  Varannanveckasfamilj

Trail!

Idag gjorde jag ett försök att variera mina joggingrundor och letade upp ett naturreservat som ligger alldeles nära där vi bor. Där fanns ett flertal utmärkta leder och jag valde en som var ungefär 6,5km. 

Det blev ett rätt kämpigt pass, inte alls speciellt fort men både kuperat, stenigt och lerigt. Jag sprang över stenhällar varvat med fina grusvägar, det var lervälling varvat med spångar och jag tror att området kommer att ge mig nya favoritrundor vara jag kyskas orientera mig bland de utmärkta lederna. Kroppen får jobba lite mer när man springer trail, fotlederna får sin match, många stabiliserande muskler måste jobba och balansen testas. Skogen är verkligen min bästa träningsmiljö!

Nu ligger jag utslagen i soffan efter ett kapitel högläsning i den utvalda boken, trött i kroppen på ett väldigt skönt sätt! Laddad för två veckor med Knatte, Fnatte och Tjatte!