Girlytalk

Färdigshoppat för februari

Nu har jag shoppat färdigt för februari. Jag ska ju shoppa mindre men vissa saker är ju mer eller mindre nödvändiga. Jag har köpt: 

Nya hörlurar: 


Mina a-jays som jag älskar är i en kartong någonstans så jag har använt iPhone-hörlurarna och de råkade jag tvätta. Så ett par nya införskaffades. Jag spenderar timmar varje dag med hörlurar i öronen. Som handsfree eller med en podd. 

Pyjamaser från Lindex till Nils. Har bytt storlek till honom pch pyjamaser är förbrukningsvara för oss. 

Och en Sån här ska jag köpa (pga apdyr frakt) och sätta på kylen så V inte kan gömma sig bakom att han inte har koll. Är less på att vara den som har koll på allt. Nu är vi två. Eller helt ärligt, V kommer inte få koll, men det är bättr att hänvisa honom till kylskåpet än in i mitt huvud där allt befinner sig nu. 

Kommentarer inaktiverade för Färdigshoppat för februari