Girlytalk

Kräksjukan

Vi har haft kräksjukan. Den är inte alls lika vanlig här som i Sverige men tydligen så finns den. 

Nils blev värst drabbas men V tyckte mest synd om sig själv. Jag blev någon supermamma den första dagen och sanerade, tvättade, kokade flaskor och hade mig men kraschade lite sedan. I och med diabetes blir jag nästan alltid inlagd när jag blir magsjuk men peppar peppar lyckades jag behålla stabilt socker ändå.

Det är så sjuk svårt att bli av med skiten och jag fick slita hårt för att hitta bra information. Här är ett blogginlägg med bra information. Sedan finns ju 1177 och så där också. Men ibland blir det för läkaraktigt. Jag vill gärna tro på lite husmorsknep också. 

Nils är inne på sitt sjunde dygn med diarré och kräkningar nu. Fy fan! 

Kommentarer inaktiverade för Kräksjukan