Girlytalk

Mitt psyko-ex del 572 

Jag tänker mig att alla har ett ex som är knäppt. Jag har det i alla fall. Och det “roliga” med mitt ex är att vi aldrig varit tillsammans, haft sex eller ens kysst varandra. 

Vi var bästa bästa vänner precis efter 20. Gu vad jag behövde honom och hans stöd. Livet var skit och han fanns där och det är jag evigt tacksam för. Sedan träffade jag min exman och då ändrades allt. Psykoexet blev helt knäpp. Jag förstod att han var kär i mig men känslorna var inte besvarade (för herregud vad kär jag var i min exman). 

Han var elak och jag var säkert också elak och vi sa upp kontakten. Eller jag. Med hjälp av min exman. För det blev för mycket. Men någon gång varje 1.5 år ungefär (i alltså snart tio års tid) hör psykoexet av sig. Jag minns honom som en av mina bästa vänner så jag svarar alltid på hans sms. Jag vill också att han ska ha det bra. 

Men han vill alltid ha svar på samma fråga: varför blev det inte vi? Vad är skillnaden på mig och exmannen? 

Och jag kan inte svara. Jag var inte kär i dig. Det bara blev så. Jag vet inte. Är svar han inte tycker duger. 

Han är tillsammans med en kvinna idag och de har ett barn på typ ett år. Han säger att han är kär och lycklig men ändå frågar han mig dessa saker. Varför? Vad söker han för svar? 

Kommentarer inaktiverade för Mitt psyko-ex del 572