Girlytalk

Hemåt 

Idag ska vi hem igen. Det är så dubbelt. Ska bli så skönt att komma hem till vardag och bättre rutiner för Nils, de är all over the place nu. Men avlastningen och allt att göra kommer jag sakna. Eller snarare någon att göra det med. 

Jag har under julen men också under hösten frossat i godsaker. Så nu ska jag harsockerstopp inte läsk/saft/godis/kakor fram till 28 januari. Då ska vi till Stockholm igen på musikal och äta god middag. Då vill jag äta massa gott. 

Det har hänt så mycket konstigt för mig senaste dagarna. Vänner som ska få tredje barn som ger mig ångest, ett ex som hörde av sig och gott fika i Stockholm. Jag ska blogga om allt och jag ska framförallt blogga det via datorn. Det blir så mycket bättre språk då. Det ska bli ett litet nyårslöfte, att blogga mer via datorn. 

Hoppas ni har en bra lördag! 

Kommentarer inaktiverade för Hemåt