ex,  Funderingar,  Kärlek,  Mr T

Jävla skit

Jag bär runt på en känsla som är ganska orättvis, men jag kan inte bli av med den. T är som två olika personer när barnen är här och när det bara är vi. På olika sått får jag en känsla att när det är bara vi så orkar han inte riktigt. Han ger all energi till barnen och veckan däremellan (eller dagarna) då kryper han in i sitt återhämtningsskal. 

De här variationerna mellan social, pratig, idérik och tyst, grubblande soffliggare gör mig knäckt emellanåt. Jag funderar och analyserar varför han får mig att reagera så, vad
mina känslor grundar sig i och hur jag kan ändra min tolkning av hans beteende.
Jag tror det kommer ifrån mina ex, när de slöt sig och blev tysta var det tecken på att antingen var något inte bra (i relationen) eller att de var på väg in i/deprimerade. T är mer av en introvert person, han laddar energi och tänker bäst på egen hand med sina tankar. Jag å andra sidan måste högt vända och vrida på resonemang och tankar. Få fundera högt och få andras input innan jag fattar beslut. Två olika personer som älskar varandra innerligt och på riktigt, men som behöver hitta ett bra sätt att samverka.

Ja just ja, glömde ju bort en viktig detalj. Idag har vi ett årsdejt planerad ?