Girlytalk

Hon gjorde slut med mig! 

Ni minns väl kanske att min syster dumpade mig och det jag kanske inte skrivit är att detta lett till en rad konflikter där min syster vägrar prata om det som hänt medan mina andra systrar vill reda ut och min pappa går in och tar första systerns parti och skriker åt alla andra att vi är elaka människor. 

Hur som helst, idag gick jag in och läste Elaines blogg om kompisdumpningar. Och jag insåg då att min syster dumpade mig! Det finns inget jag kan göra. Jag har vid flera tillfällena påtalat för min syster att jag vill prata och lösa konflikten. Men hon gjorde slut och då kan inte jag tvinga tillbaka henne. Jag är utan skuld, eller jag behöver inte känna skuldkänslor för att hon inte har sin familj för hon gjorde slut med oss, hon valde och hon valde bort oss. 

Jag är ju fortfarande ledsen så klart. Men jag känner mig så lättad med den här insikten. Gu så skönt! 

Kommentarer inaktiverade för Hon gjorde slut med mig!