Singelliv

Eftersökes: ensamhet och plånbok

Jag kanske inte har så starka känslor för mina dejter men det är två väldigt generösa män. Jag har i över en vecka varit utan plånbok (hittade den aldrig när jag skulle till Stockholm) men har ändå klarat mig. Förvisso vet bägge om att jag mer eller mindre kräver att männen ska betala. Jag är inte den mest nytänkande kvinnan när det gäller sådant där. Och presenter kräver jag. Till mitt försvar så tycker jag ändå man får valuta för generositeten.

Gårdagen bjöd förrutom på konsert (sista symfonierna) och utsökt middag även på feber och halsont. Middagen intogs på View som ligger längst upp på Riverton. Vi pratande om allt ifrån träning och ätstörningar till personligheter och religion. Jo, och så hade vi ju då en utvärdering av onsdagens session. Efter middagen så trodde han på fler sessions. Tre för att vara specifik. Jag sa att känslan fanns inte där. Man måste kunna skapa attraktion och där är han inte. Och då får man lära sig att det inte blir något ligga, eller nästanligga. När jag kom hem vid 2 ringde jag Mr Icey som beställt samtal. I typ 30 minuter diskuterade vi det som aldrig kommer hända, ett förhållande mellan oss.

Nu ska jag träffa honom för att säga hejdå. Sedan ska jag träffa Happy. Känns bra att första träffa måste ta slut om 2 timmar. För jag orkar inte med män. Jag vill bara få vara ifred. Och köpa mina egna presenter. 

Kommentarer inaktiverade för Eftersökes: ensamhet och plånbok