Okategoriserade

En ny sorts helger

Jag är helt slut. Det här med att helger är till för vila förändrades den dagen tre stycken charmtroll började bo under samma tak som mig. Nu kör vi fullspäckade helger. Efter fredagsmys och lördagsgrejande, hade vi pass två av barnvaktande och sen lite lördagsmys med Mr T i soffan när han väl kom hem framåt 20.

Idag har vi bakat mest hela dagen. En stor pepparkaksdeg har vi knådat loss på, sen följde lussekatter efter en god chiligryta som svängts ihop av Mr T. Nu vilar jag. Lite död. Framför skidtävlingarna i Davos. Om en halvtimma ska jag iväg på Bokklubb och under tiden ska killarna byta hem. Och om jag har tur ska beslut fattas kring julfirande. Jag önskar litegrann att det kunde komma en extra söndag efter våra barnhelger. Eller att vi kunde byta på en annan veckodag än söndagar…

Kommentarer inaktiverade för En ny sorts helger