Girlytalk

Att bli sedd 

Igår var jag ute och åt med en vän. Såååå gott, jag älskar libanesisk mat. 


Och så gott vin till! 

Och sedan var vi och såg andra vänner spela handboll. 


Medan vi gjorde allt det här och hade en fantastisk kväll så tog hans fru hand om Nils. Även frun ör en fantastisk vän och en av mina närmaste kompisar men där och då såg de vad jag behövde och det var tid med min vän och tid utan att vara mamma. Så skönt det var. 

Natten fortsatte med att mina vänner tog Nils. Och jag var helt trygg med det. Och jag älskar det. De ser mig och mina behov utan att jag behöver förklara eller skrika högst. Och de ser min son. Jag älskar det. Älskar kärleken jag och Nils får. Älskar att känna mig omhuldad på det viset. 

Nu ska vi, som alltid i Sthlm, äta kebab. 

Kommentarer inaktiverade för Att bli sedd