Girlytalk

Klä på er! 

Kroppsideal är en sak som aldrig verkar vara ute att diskutera. Människor är för smala, för tjocka, för snygga, för fula, hag för mycket eller för lite smink och så kan vi hålla på i all oändlighet. 

Men jag börjar känna något annat. Kanske är det ett ålderstecken, kanske förändrades något i mig när jag blev mamma, kanske är vi fler som känner så här. Jag är så trött på att se människor nakna. 

Alltså förstå mig rätt. Människor får vara nakna hur mycket de vill, när de vill. Eller lättklädda i underkläder eller bikini. Men jag är less på att se det via sociala medier. Ja för på stranden då reflekterar jag inte över det. Det är sällan jag ser människor posa i bikini där utan man badar, leker, solar, ja lever i bikinin. Men på sociala medier ska magen dras in, brösten puta och vi vet alla att det tagit 347 tagningar att få till den bilden. 

Dit jag egentligen vill komma är att jag det att många som kallar sig feminister lägger ut bilder på sig själv nakna eller med en hand för brösten och sedan klagar på att instagram tar bort bilderna. Varför är det feministiskt att visa sig naken? Varför ska nakenhet vara något för allmänheten? 

Äh, jag vet inte riktigt vad jag vill säga. Är en surtant som är trött på att se nakna människors 

Kommentarer inaktiverade för Klä på er!