Girlytalk

Det bästa med mig 

Jag tänker mig att egenskaper är lite som spindel-genen hos spiderman: 


Det bästa med mig är att jag är stark och självständig. Jag klarar allt. Jag biter ihop. Jag kämpar och jag krigar. Och jag gör det själv. Alla människor behöver andra människor, så klart också jag. Jag vore ingen utan mina vänner. Men jag klarar mig själv. 

Som jag skrivit tidigare så har jag aldrig haft de där stöttande föräldrarna att luta mig mot så jag har alltid klarat mig själv. Tagit hand om andra. 

Jag älskar det hos mig själv. Älskar att klara mig själv. Jag är stolt över vem och var jag är idag. För jag har tagit mig hit själv. 

Men att vara stark och klara sig själv betyder också att jag ibland stänger ute folk som vill och kan hjälpa mig. Och ja är man stark så bryter man inte ihop. Man går sönder i småbitar och det kan därför ta lång tid att komma tillbaka. 

Detta är en del av Kajsons julkalender.

Kommentarer inaktiverade för Det bästa med mig