Girlytalk

Nyförälskad 

Senaste månaden har jag återfallit i min förälskelse i Morgonpasset i P3. Jag lyssnar inte på det på morgonen för då ser jag på morgon-tv. Ibland på SVT och ibland på tysk tv. 

Men sedan lyssnar jag på Morgonpasset via podd. Ibland när jag är ute och promenerar men det blir så lätt pinsamt för att jag bryter ihop i skratt då och då. Och ibland högt. Jag tänker att det är viktigt att Nils får höra svenska. Vi ser mycket på engelsk tv och sedan vill jag ju inte heller att Nils ska se tv. 

Hur som helst. Morgonpasset är alltid utspårat åt något håll och det känns som ett gäng syskon som sitter och tjabbar med varandra utan att det blir för hysteriskt. Jag klarar inte av typ mix megapols morgonprogram det är också massa tjabb men saknar i mina ögon den där underliggande kärleken. 

Jag tycker att Kodjo gör alla program lite bättre. Älskar hans skratt. 

Kommentarer inaktiverade för Nyförälskad