Girlytalk

God morgon från huset 

V är på jobbet och jag och Nils är hemma i vårt flyttkaos! Det lider ingen brist på saker att fixa idag eller de kommande veckorna men jag är peppad. Jag är systematisk och tar en sak i taget. Ett rum i taget och en kartong i taget. V däremot springer runt som en gummiboll och gör lite här och lite där. Men tillslut blir vi klara. Vi ska fira jul här och det känns faktiskt roligt! 


Jag älskar den här tapeten. Den är enfärgad men så otroligt levande. Ibland är den grå, ibland grön, ibland turkos och ibland blå. Jag skulle gärna ha hela kollektionen men får nöja mig med den här och en av de vita varianterna som vi ska ha i trappan och hallen. 

För övrigt är jag supertacksam att Nils inte kryper än med alla sladdar och skit som ligger runt. 

Kommentarer inaktiverade för God morgon från huset