Girlytalk

Något väldigt väldigt dåligt

Jo men jag köpte ju ett armband till mig själv som förlossningspresent som sedan gick sönder och jag beslutade mig för att lämna tillbaka armbandet. jag har fortfarande varken hört från dem igen eller sett röken av några pengar på mitt konto. Jag hatar dålig service! För då känner jag mig jobbig och det är en superdålig känsla. Nej, jag kan verkligen inte rekommendera någon att handla från Sophie by Sophie. Tyvärr. 


Ikväll jobbar jag men innan dess ska vi fika hos en ur mammagruppen. Egentligen vill jag inte pga att jag tycker att alla är idioter ganska länge innan jag lör känna dem men det blir säkert trevligt! Det gäller bara att ta sig dit ibland. 
Glöm inte att jag finns pp instagram nu också: brulexandra

Kommentarer inaktiverade för Något väldigt väldigt dåligt