Girlytalk

Älskar datakillen 

Igår var jag på jobbet och skulle fixa lite grejer och prata med datakillen. Alla tycker att datakillen är bäst på sitt jobb men lite butter. Jag älskar datakillen och hans humor. 

Anledningen till besöket hos datakillen var att jag inte kommer in på mail eller annat system. Och när jag mailar mig själv blir det så där du vet “kan inte levereras” som svar. 

Datakillen: dina konton är öppna. Kan det vara så att du glömt lösenordet? 

Jag: ja kanske…. Men jag får ju också tillbaka mailen jag skickar mig. 

Datakillen: kan det vara så att du glömt vad du heter? 

Haha! Visade sig att jag glömt både användarnamn, lösenord och mitt namn (eller skrivit lite fel). Fy fan vad jag hatar att jag blir helt förvirrad av tröttheten. Sötsugen, seg, sur och sömning kan jag stå ut med. Men hatar att vara glömsk och förvirrad. Vad har jag mer glömt lixom?! 

Kommentarer inaktiverade för Älskar datakillen