Girlytalk

Söp jag ned mitt barn? 

Nils håller på att få tänder. Det är tydligen extremt plågsamt i perioder och både igår och idag hade han två timmar av skrika hysteriskt. Han var helt okontaktbar och jag försökte allt (ge ersättning, ge fruktpure, gå ut, byta rum, vagga, babysittern, sitta, lägga ned etc) flera gånger. Han skrek och skrek och skrek. 

Jag känner mig inte som en dålig mamma som jag har hört att vissa gör men jag blir superfrustrerad och nästan arg. Inget funkar och ungen kan inte precisera sig. 

Eftermiddagen blev helt okej. Lite gnällig men typ som vanligt. Nils har fått alvedon supp och jag tycker inte de hjälpt något alls. Så min kompis som är barnsjuksköterska sa att jag baserat på hans vikt kan ge mer. 

Därför gav jag honom lite extra alvedon i ersättningen vid läggdags. Och Nils skrattade och skrattade och skrattade. Han kunde absolut inte somna. Han skrattade för mycket. Sedan, tillslut, somnade han men fortsatte asgarva i sömnen. Blev han full? 

Nu har jag städar undan, bytt om och gjort i ordning nattens flaskor. Och njuter av ostbågar och en film som innehåller världens bästa citat: “i Love you Benjamin Barry, but i dont have to like you right now” vet du vilken det är? Kolla här annars.

Kommentarer inaktiverade för Söp jag ned mitt barn?