Ideellt arbete,  resor,  Vardagen

Resande fötter

Hallå från bussen! Jag bor nuförtiden på antingen en buss, ett tåg, ett flyg och ibland ett hotell. Den senaste veckan har jag checkat in på två olika hotell för att endast sova 3-4 timmar. Nu börjar jag bli lite trött och längtar tills jag får mina två nätter hemma om någon dag. Det har verkligen varit intensivt på sistone. Ena delen av mig fullkomligt älskar det och den andra känner hur energin börjar ta slut. Som tur är så får jag höra så himla många snälla ord om vilket fin insats jag gör och hur mycket det uppskattas. Sådant är guld oberoende av i fall jobbet är avlönat eller inte. Jag är faktiskt glad att jag får möjligheten att bidra till en organisation som gett mig väldigt mycket. 

I veckan har jag lärt mig hur stormig en isländsk bris är, hur vackert Västerås är och att jag utan problem kan äta fem Tunacado mackor från Joe & Juice på tre dagar. Vad har ni lärt er? 

Förresten, funderar du på att besöka blå lagunen? Hitta en annan varm källa. Inte värt turistpengarna som blåa lagunen nuförtiden vill ha. Däremot kan jag absolut rekommenderar flygbolaget WOW. Rena, fina plan och finfina priser.