mode

Rituals <3

Stoppa pressarna! Jag har hittat världens bästa myskit. Vet inte om detta har framgått men jag älskar loungewear. Det bästa jag vet är att byta om till mjukiskläder på kvällarna och jag uppskattar ändå att mjukiskläder nu heter loungewear.

Och Rituals. Dom levererar. Jag var inne och klämde och kände. Kärleken har aldrig varit ljuvligare. Eller starkare. Jag tar allt tänkte jag för mig själv. Till det komiska hör att jag knappt här hemma i höst men man kan väl resa i det tänker jag. Jag är inte den som är den. De har även en superfin polo i samma petrolfärg. Jag dör lite mjukiskläderdöden här. Och nu, nu är bilderna klickbara igen 😉 Sorry! Ska inte hända igen att jag glömmer länkarna.

5627-015627_ZivaPetrolFXS
Fina jackan/tröjan
5577-015577_VidaBluepetrolFXS
Fina linnet.
4226-014226_Sky_Charcoal_melange_XS
Ge mig!

 

5694-015694_NovaPetrolonesize
OK, den var lite stickig men mest mjuk. Men hur fint är inte hela bilden?