livet,  Nils,  Sverige

Avlastning och kärlek 

Gu va jag och Nils blir bortskämda. Idag fick jag sovmorgon då min bästa vän (eller en av dem) tog Nils en timme efter frukost. 

Sedan var vi hos min syster och drack kaffe och nu är en tredje vän barnvakt då jag ska “hem till farmor”. Hon ligger här bredvid mig på tåget i en urna och jag ska ta henne till farfar i en liten håla utanför Västerås. 


Jag njuter. Och Nils njuter. Men samtidigt får jag lite dåligt samvete. Är han borta från mig för mycket? I andras famn lixom. Jag är ju precis bredvid. Och han är ju bara i famnen på mina närmaste vänner som vi vill ska vara delaktiga i hans liv. 

Jag skjuter det dåliga samvetet åt sidan och är så tacksam för all den här avlastningen jag får och kärleken Nils får. 

Kommentarer inaktiverade för Avlastning och kärlek