Girlytalk

Saker jag inte kan leva utan 

Jag vill leva litet. Jag älskar Minimalisternas blogg och blir verkligen inspirerad av deras livsstil. Efter flertalet flyttar så älskar jag att rensa och enbart ha saker jag använder eller tycker om. Nu ska vi ju flytta till hus och återigen ska det rensas. Jag läste inlägget hos minimalisterna om deras sovrum och håller med dem på alla punkter, nästan, sovrummet ska vara en plats för harmoni precis som resten av hemmet. Men det ska också utstråla mig, V och Nils. 


Så här såg minimalisternas sovrum ut. Fint men för opersonligt för min smak. 

Jag kan inte leva utan mina böcker, sparar långt från alla men har ändå en hel del, tycker de visar vem jag är och dessutom är de snygga. Fotografier är också viktigt både på människor jag älskar och platser jag varit på. 

Ja, böckerna och fotografierna är nog det viktigaste iinredningsväg för mig.  

Kommentarer inaktiverade för Saker jag inte kan leva utan