kropp

Hängbröst

Jag tycker inte om mina bröst. Det är lika bra att säga det rakt ut. De har förändrats efter graviditeten. 

Jag har skrivit det förut att jag är medveten om att kroppen förändras på alla möjliga sätt och jag har fått några bristningar på magen, de fick jag dock efter förlossningen och min mage är såååå himla mjuk, nästan lite gosig. Hur som helst jag kan acceptera allt detta (och många fler förändringar) men jag har svårt att acceptera brösten. 

Det finns inget kvar av den förutom skin. De hänger med andra ord ned till midjan och jag måste skyffla in dem i bh-n. Med bh känns det okej men utan bh trivs jag inte alls. 

Det handlar inte om att brösten måste vara perfekta eller stora eller ens fasta, bara fastare. Lite merfyllning eller mindre hud. Kanske handlar det om att förändringen hade varit enklare att acceptera om amningen funkat. Nu sitter jag och stirrar på mina bröst som hänger medan Nils försöker äta, värdelöst! 

Kanske kommer jag gå upp och få lite mer fyllnad, hoppas det. Annars överväger jag operation. Bara lite fastare mer som mina bröst. Det är dock inget jag kommer göra inom den närmaste framtiden. 

Jag är nog egentligen mot kosmetiska ingrepp när man förändrar sig, men nu känns det mer som jag isf skulle återställa mig. Hyckleri? Ja kanske lite. 

(OBS! Bryr mig inte så mycket om andra människors skönhetsingrepp utan det är åsikter jag applicerar på mig.)

Kommentarer inaktiverade för Hängbröst