resor

Den ständiga fixaren 

Jag är så less. Jag håller ju på att planera en resa till tobago. På grund av skitdåliga flygtider ändrade vi oss till en annan ö i Västindien. Den känns ännu bättre faktisk. Curaçao! Det finns en Supercool stad och allt annat med bad och natur verkar matcha Tobago utan problem. Så bestämdes det att vi skulle åka i januari istället. Jaja tänkte vi, det spelar faktiskt inte så stor roll när vi åker tänkte vi. Så jag kontaktade en resebyrå och hittade en skitbra resa med bra boende och flyg till ett bra pris i mitten av januari. 


Nej då ville någon åka över nyår. Mailade igen. Blev väldigt mycket dyrare då. Mailade igen. Nej någon kan inte i mitten av januari och ska “kolla upp något”. Och någon annan vill bara åka en vecka och inte två. 

Och nu helt plötsligt vill en person i princip inte åka med. Va fan! Blir så jävla less! Jag är den ständiga fixaren. Som ofta tycker att det är kul att organisera och kolla upp saker, men otacksamhet och strul klart jag inte av. Det finns en gräns helt enkelt. 

Nu tror jag ta mig tusan att vi åker själva istället! 

Kommentarer inaktiverade för Den ständiga fixaren