Girlytalk

Maktlöshet och styrka 

Nu sitter jag i bilen på väg från Arlanda till en av mina bästa vänner, lyssnar på P4 där de bara spelar musik på temat kärlek och gråter. 

Gråter för att Sverige är så förbannat vackert, gråter för att människor tar sig friheten att köra en lastbil in i massa oskyldiga människor, gråter för att jag och min familj inte är påverkade av det, gråter för att allt för många är påverkade av det. Gråter av någon form av maktlöshet och hopplöshet. 

Samtidigt känner jag att det finns en kraft i mig, och många med mig, att arbeta emot terror av alla slag. Mot raism, diskriminering och allt det där som gör människor illa.

Det finns inga ord idag egentligen. Det är bara att låta tårarna rinna och kramas extra mycket. Ge kärlek. Till allt och alla. 

Kommentarer inaktiverade för Maktlöshet och styrka