Girlytalk

En finfin lördag 

I veckan hade jag och Nils två sämre nätter. Han sover så himla bra (ta i trä) men två dåliga nätter på rad tog knäcken på mig så idag tog V morgonen. Så skönt! 

Vi slappade fram till lunch innan vi åkte till en second hand-affär. Jag skulle ha köpt och tittat efter en ram till en vän men glömde helt bort vad jag letade efter så vi tog bara en kopp kaffe. 

Sedan såg vi skyltar om en marknad och åkte dit och åt glass. Själva marknaden var mest fylld med skit. Billiga tröjor och plastsaker. 

På kvällen åkte vi förbi vs föräldrar, de bodde på vägen hem, men tyvärr blev Nils överstimulerad och övertrött. Nu har vi landat hemma och ser på film. Vi har över 30 grader här nu och jag kan tycka att Nils blir för varm. Jag kan ju inte amma så mycket och ersättningen är ju så tung, funderar på hur vi ska få i honom mer vätska, men han får ligga lite extra vis bröstet bara. 

Dagen var så fin att jag inte tog en enda bild. 

Bjuder på det här citatet istället: 

Kommentarer inaktiverade för En finfin lördag