Shopping,  Skönhet

Glitter verktyg


Det finns så många bra egenskaper jag har men tålamod kvalar inte in där. Extra dåligt tålamod har jag när det kommer till mitt hår. Dels snackar vi mycket hår och dels snackar vi morgontrött. Så jag blev överlycklig när jag av en slump gick förbi Glitter igår och en av tjejerna försökte övertyga en kund att shoppa lite. Hon lyckades och fick ett köp från mig också. Det visade sig att de har massor och massor av hårhjälpmedel. Jag slog till på en liten remsa som man rullar upp håret med. Det syns inte super bra på bilden men min mamma tyckte det var en given succé. På bilden har jag dessutom i vanlig ordning inte orkat borsta håret. Otålig som jag är slarvade jag lite men slarvet tog bara 30 sekunder så om man gör det ordentligt tar det kanske 2 min. Så värt det!