Girlytalk

En annan typ av Walk of shame 

Jag har ganska mycket förvärkar nu. Jag hoppas att det betyder att barnet kommer komma ut snabbt, snart och lätt men vet att det inte behöver betyda något alls. I morse hade jag iaf ont a la mensvärk och fick panik över att jag inte har några bindor hemma. Tänk om vattnet går på jobbet! 

Så strax efter sju i morse hängde jag på låset till mataffären och köpte ett paket bindor. Jag är inget fan av bindor utan föredrar andra mensskydd men just efter graviditet är bindor det enda godkända. Och om vattnet går så är ju binda det man ska ha. 

Och jag skämdes så mycket. Det kändes som om jag aldrig hade haft mens förut och att jag fått det under natten, och helt oansvarigt haft noll mensskydd hemma, och därför bara väntat på att affären ska öppna så jag kan rusa in och köpa! 

För att väga upp köpet av bindor och göra det mindre pinsamt köpte jag tre rullar mentos. Har ingen aning om varför detta skulle göra situationen mindre pinsam för nu i efterhand blev det ju bara värre, eller? 

Nu har jag iaf bindor (och mentos) hemma på lager! 

Kommentarer inaktiverade för En annan typ av Walk of shame