Gravid!,  kropp,  vardag

En sån där fredag 

Idag jobbade jag hemma. Mitt skrivbord på jobbet blev taget av min vikarie när jag var sjukskriven så när jag behöver administrera eller planera sitter jag hemma. Skönt men idag var det tråkigt. 

Sedan åt jag lunch med några kollegor och försökte hitta kortärmade kläder i storlek 50. Jag ville också ha ett par nya byxor, typ chinos, lite avslappnade men ändå snygga men orkade inte prova när det väl kom till kritan. 

Kom hem och kaskadkräktes allt jag ätit idag. Blir så rädd och ledsen när jag kräks för min första tanke är att “nu är det tillbaka” och “nu börjar det igen”. Jag blir också ganska matt och dåsig, så klart. Men just nu mår jag faktiskt helt okej ändå så jag hoppas att det var något annat än “gravid kräkning”. 

När jag kom hem så hade också två böcker jag beställt kommit. Jag har lästjättejättelite i år jämfört med vad jag brukar dessutom älskar jag att läsa men orken har inte funnits där så jag beställde två (för mig) lättlästa böcker. 

    
   

Kommentarer inaktiverade för En sån där fredag