Singelliv

Pretty Woman forts


Så kysstes vi? Ja, för jag gillar hångel. Men det kändes lite konstigt. Som det nog gör när man kysser någon som är typ en främling. Det släppte efter ett tag men något kändes fel hela tiden. Speciellt när vi hamnade i sängen och det började bli många försök till att få av mig kläder. Då börjar jag föreslå middag. Roomservice föreslår dansken men jag föreslår att vi tar oss ut. Är bland människor. Vi tar oss ut i Göteborgs underbara regniga aprilväder. Vi trillar in på Tacos & Tequilla  en kvart innan köket stänger. 

Det blir en trevlig middag med roliga och spännande samtalsämnen och mycket skratt. När vi inte är upptagna med att förföra varandra så har vi det väldigt trevligt ihop. Det är inget wow, det är inte superkul men det är bra, trevligt helt enkelt. Jag får under middagen veta att alla mina kollegor trodde jag var oskuld. Jag tänkte i tysthet att det måste varit alla utom den kollegan jag hade sex med. Himla kul tyckte jag.

Efter middagen går vi tillbaks till hotellet. Obra på planering som jag är så har jag glömt min handväska på rummet. (Ja man kan det när man ska ut och äta med osvenska män). Jag följer med upp, vi slår oss ner i soffan, dricker mer champagne och tittar på en film. Det slutar såklart med mycket tafsande men jag kan för allt i världen inte kyssa människan. Jag som är bra på att separera känslor från sex får lite panik över alla tankar i mitt huvud. När vi ligger i sängen och jag blir överröst med kyssar och smekningar så går det upp för mig att jag är förälskad. Och det känns så fel med dansken för det känns som jag är otrogen. Suck. Jag försöker koppla bort men nej, jag är inte sugen på varken sex eller hångel. Så där är jag med en överupphetsad naken dansk medan jag är ganska påklädd. Män är ju ganska lätta att tillfredsställa utan att man gör så mycket. Man behöver mest smeka på rätt ställen, pussa på rätt ställen och låta lite. Sagt och gjort och så var dansken nöjd. 

Jag bestämde mig för att sova där när klockan ändå var så mycket. Innan jag somnade skickade jag ett sms till Miss M och konstaterade att jag tycker om henne på riktig och därmed inte kan vara med någon annan. 

Jag åkte hem morgon därpå men kom tillbaks på kvällen för att säga hejdå. Fast besluten om att kunna åtminstone försöka ha sex. Kyssar var inte aktuellt. Det är för känslosamt men sex är bara fysiskt. Det gick bättre än kvällen innan men det gick inte (i dubbel bemärkelse). Han var knappt inne i mig innan jag bara gav upp och lät känslorna vinna. Denna gång sov jag inte över. Jag åkte hem, duschade och tänkte.

Dagen därpå får jag ett sms från honom där han undrar om jag tar p-piller. Lite sent att fråga det nu svarade jag. Då blev han jättearg. Jag förstår ändå inte vilken del av honom som skulle tro att jag blivit gravid och dessutom skulle vilja behålla det. Bortsett från det så var det mysiga men lite förvirrande dagar. Jag förstår hans frustration när jag lurar hit honom och sedan inser att jag inte är ett dugg intresserad. Men jag tycker också jag är rolig som försätter mig i så konstiga situationer. Jag hade förresten en kompis en gång som tyckte hotellsex var det bästa sexet. Mycket tack vare/på grund av de hårda lakanen. Jag tänker mycket på det. Är inte lakanen mjukare nu för tiden och därför inte lika sexiga? Man kan lika gärna ligga hemma.