Sjukdomar

Iron lady

Så missade jag dagen efter comebacken med några minuter. Sorry för det! Har inget vidare spännande att rapportera då jag mest flängt runt hela dagen och nu har hittat ett work flow. Får skynda mig att dra nytta av det känner jag för de kommer allt för sällan nu för tiden. Och då fick jag ändå ett mail från Miss M. Förvisso var jag vara cc men jag kunde lika gärna inte varit inkluderad. Det tar vi en annan gång.

Så, igår var jag hos doktorn. Mina B12 värden var bättre och sköldkörteln såg också bättre. Däremot består ju tröttheten och det skulle kunna beror på att jag trots järntabletter fortfarande har dåliga järnvärden. Är ni nyfikna så kan jag också berätta att jag inte gått ner ett gram. Doktorn såg väldigt bekymrad ut och kunde inte riktigt lista ut vad som var fel. Han lade i alla fall till ytligare ett hormon, DHEA. Typ dopning. Så det blir tyvärr inget OS för mig i år. Därtill så insåg vi att jag var när högkostnadsskyddet på apoteket och då kunde jag lika gärna ta den där fruktade järnsprutan. Så idag har jag letat redan på flyttande järn som jag ska få intravenöst. Det var slut i hela Göteborg mer eller mindre så det tog sin tid. Efter det så var jag på intervju hos sjuksköterskan.
– Är du lättstucken? Mmm, tyvärr.
– Är du allergisk? Nehä, vad bra för en allergisk reaktion kan vara dödlig.
– Okej, vad betyder det? Ja, vi märker väldigt tidigt om du blir dålig.
– Jaha, hur lång tid tar det här? Det tar sextio minuter och vi stannar hos dig hela tiden i fall du blir dålig.
– Sextio minuter! Hm, okej. Hur mår jag sedan? Du kommer kanske bli yr och illamående.
– När kan jag komma?
Ja, typ så var det. Nästa torsdag ska jag dit. Ser verkligen framemot detta. Riktigt kul ska det bli. Jag som älskar nålar och inte alls är en hypokondriker (sarkasm!!!).