resor,  Shopping,  Träning

Ett missbruk?

Jag har något att erkänna. Idag blev jag utsläppt i butiker medans Mr T fixar sista mötena på kontoret. Jag började med en stor och stadig sockerstinn frukost på Le Pain Quotodien innan jag styrde mina träningsskoklädda fötter söderut mot Union Square. Väl där hittade jag Lululemons flagshipstore och gick bananas. Det var fler personal än kunder och OJ vilken service man erbjöds. Det var nästan så att jag drunknade av informationsöverflöd. Efter närmre en timma i butiken kom jag därifrån med en löparjacka som är regna/vindtålig (rea!), en skön tunn långärmad och ett par gråa tights (också rea!). Jag gick över gatan och in i GAPfit butiken och fick med mig ytterligare tights, linne och två tröjor. Nu har jag förbjudit mig själv att besöka fler träningsklädesbutiker. Jag tror att jag har närt ett missbruk som nu måste kvävas igen! Men jag hoppas mina nya träningskläder ska ge mig en behövlig boost i löpträningen!!

Och dagens tips, Lululemon Atheltica är snorigt dyrt – men satans sköna träningskläder! GAPfit kan jag inte uttala mig om än, men riktigt sköna material!

Kommentarer inaktiverade för Ett missbruk?