Funderingar,  resor

Magiska ställen

Visst är det något magiskt med flygplatser? Det är något i luften. Flygplatser är fulla av känslor! Den lätta stressen och pressen hos affärsresenärerna och förväntan hos turisterna. Kanske känslan av att snart få återse någon man har kär, eller tomheten av att lämna någon bakom? Förväntan hos barn som ska få resa för första gången och de som ska bege sig ut på sitt största äventyr. Par som återvänder från romantiska semestrar eller kompisar på väg hem från en galen weekendresa. Det är verkligen bara känslor överallt!! Jag tycker om att bara sitta, med en kopp kaffe eller te, och bara titta på folk. Där tar jag mig tiden att bara vara och filosofera, drömma och fantisera om folks historia och mål. Undrar var andra drömmare skulle placera mig i för ett fack?

Kommentarer inaktiverade för Magiska ställen