Gravid!

-3 kg och en krympning av magen

I veckan var jag hos barnmorskan, det var ett kort besök på typ 20 min där hon vägde mig, mätte magen och lyssnade på barnets hjärta. Sedan upplyste hon mig om att inte skaka barnet (farligt!) och kort om plötslig spädbarnsdöd. I Tyskland är plötslig spädbarnsdöd typ utrotat eftersom att vi har bra med mat och vatten och information kring det. Jag är ju inte den oroliga typen så jag oroar mig inte för det, det gör så klart V som oroar sig lite mer för allt. 

Hur som helst så hade jag då gått ned 3 kilo sedan jag var där sist för tre veckor sedan. Det är inte alls bra. Jag äter massor och har tom druckit läsk några gånger ändå är vikten på minus. Nu när jag är i sluttampen av graviditeten så ska jag ju gå upp. Barnet ska bara lägga på sig och jag ska också fyllas med vätska. Så minus tre kilo är dåååååligt! Det som var ännu sämre var att magen också börjat bli mindre. Tidigare har jag blivit mindre men magen växt på sin kurva men nu dippar den alltså. 

Äta äta äta och vila är medicinen. Hetsåt en halv bakelse. Tänker att många bäckar små! 

  

Kommentarer inaktiverade för -3 kg och en krympning av magen