Gravid!

En obehaglig krasch 

Igår var jag på jobbet som vanligt men kände mig lite off. Inte alls jobb-sugen men ändå inte sjuk på något sätt. Satt och fördrev tiden med några kollegor. När jag gjort mitt så åkte jag hem för att göra resten hemma. Ringde en vän men kände att jag inte alls kunde koncentrera mig på varken samtalet eller körningen. Jag var sååååå trött! Kände hur kroppen började “domna av” och hur det började pirra i fingrarna. Fick slänga på luren och hem kom jag. Tog en macka och ett glas juice och slumrade på soffan en halvtimme. 

Vaknade och insåg att jag fått en rejäl blodsockerdipp. Även fast jag haft diabetes i över 25 år så kopplar jag aldrig ihop det direkt meddipparna, när jag är i en blodsockerdipp tror jag att jag ska dö, blivit magsjuk eller bara håller på att bli sjuk. Någonstans finns det inbyggt att jag ska äta men det är autopilot. 

När jag är låg blir jag också sugen på konstiga saker tex blir jag alltid sugen på alkohol. Stod och dregglade över en flaska Baileys igår. 

Nu i slutet av graviditeten känner jag att blodsockret inte är som “vanligt” och jag har svårare att urskilja när jag kommer bli låg eller hög. det går fortare.