Mr T

The kiddos

På gårdagens inlägg frågar Alex intressanta saker om juniorerna, även kallade kidsen, the kiddos, maffian mm. Min pojkvän, Mr T, har tre stycken juniorer från sin tidigare relation. Det är tre grabbar som är 7, 9 och 11 år och jag har träffat dem var och en för sig och i söndags för första gången alla tillsammans. Mr T är oroligt för att de ska skrämma bort mig, jag är bara supernyfiken på att lära känna dem. Jag ska alltså försöka att angripa det här ämnet på ett strukturerat sätt, försöka alltså 🙂

Mr T sa tidigt när vi började att dejta att han i höstas satte upp en plan, han vill inte utsätta sina grabbar för flera olika “flickvänner” utan den de blir introducerad till är den han vill dela sitt liv med. Han försäkrade mig om att det inte handlade om någon tveksamhet för oss utan för att skydda sina små. (det här är en av anledningarna till att jag älskar honom, han är så fantastisk omtänksam!) Ursprungsplanen var att först introducera den nya flickvännen som en kompis, och låta det gå sex månader innan hon även blev flickvän för barnen. Helt enkelt för att vara 100% säker på relationen och för att barnen skulle få lära känna tjejen utan den hotbild det ibland kan bli med en ny kvinna. Dock tyckte han att sex månader var en evighet, så i februari reviderades planen och nu har introducerandet påbörjats lite mer seriöst. Stegvis kommer jag att umgås mer och mer med Mr T och klanen – för att ungefär vid midsommar släppa nyheten.

Jag misstänker att den äldsta sonen redan har börjat fundera på vem jag är, men hittills har deras bemötande av mig varit supersött. Den minsta är nog lite förälskad, mitten killen generad och den äldsta killen lite konfunderad men pratsam och nyfiken. (Det är dock bara i relation till barnen som jag inte är mer än kompis, vad det gäller familj och vänner är jag flickvän och jag har träffat fler av Mr Ts kompisar än vad jag hunnit introducera honom till)

Det här med att introducera nya flick/pojkvänner är en svår nöt. Hur gör man för att inte såra mig och tilltron på vår relation och samtidigt inte utsätta sina barn för för mycket turbulens? Jag har valt att lita på Mr T. Det han hittills visat mig är bara respekt, sättet han bekräftar mig och sina känslor för mig gör att jag inte alls ifrågasätter hans omdöme. Han känner sina barn bäst, han vill skydda dem och jag respekterar det. Ska väl till och med erkänna att jag beundrar han för det. Så… tills dess att de fått reda på att jag är flickvän smyger jag in på kvällen och ut på morgonen.

Hur löser vi det då rent praktiskt? Jo jag kommer när alla tre har somnat – oftast någon gång strax efter 23. Och alarmet ringer vid 6:15 och jag är ute genom dörren mer än en timma före de väcks på morgonen.  Under natten är dörren till sovrummet låst, något som jag tyckte kändes jättekonstigt och ifrågasatte. Tydligen är det inget konstigt, utan barnen knackar på eller försöker öppna och Mr T flyger ur sängen och möter dem i dörren, och leder dem tillbaks till sin säng/toaletten/förser dem med vatten.

När jag nu läser igenom det här och försöker ha lite distans så inser jag ju hur knepigt det låter, men det känns inte knepigt. Herregud, jag är verkligen blind av kärlek.

Kommentarer inaktiverade för The kiddos