Okategoriserade

En ofrivillig träningspaus

Självklart bjuder Sverige den bästa sortens träningsväder när man måste pausa sin träning? Att inte kunna andas djupa andetag innebär att jag får avvakta med mitt tränande lite… men det har blivit avsevärt mycket bättre sen i söndags. Kanske gör min egen medicinering (2 anti-inflammatoriska värktabletter, 3ggr om dagen) att det gör mindre ont – men dessutom hanteras eventuell inflammation i muskeln. Kanske är det en liten spricka i revbenet, och helt ärligt spelar det ingen roll – inget av det behandlas av sjukvården utan man får vila tills det blir bra.
För att komma igång lite smått är planen ett CRXWORKS pass imorgon och att springa lite i helgen. Bara lite mer än en månad kvar till halvmaraton-loppet och jag är långt ifrån någon storform…

Kommentarer inaktiverade för En ofrivillig träningspaus