Kärlek,  livet,  Mr T,  resor,  Semester

Resesugen

Jag och Mr T har börjat prata om sommaren och semester. Kanske för att vi redan om två veckor med 90% sannolikhet har en långhelg i New York? Mr T ska dig på en workshop på onsdagen, och det enda som saknas innan vi kan boka flyg och hotell för mig är en sista bekräftelse från deras cupply chain manager. Jag håller tummarna att den kommer idag – för nu har jag bett om ledigt från chefen!

Men tillbaks till sommaren. Innan jag träffade Mr T hade jag redan bokat upp två resor. En till Finland i juni på konferens med Natalia och en till Italien tio dagar i slutet av juli med Jo. Mr T tänker sig en resa med  sina kids, och jag rekommenderade de dagarna jag ändå är i Italien… så kan vi sen sticka någonstans bara vi två. Någonstans bara vi två, med sol, värme, god mat och alkohol. Sen kommer mina funderingar var? Kroatien tycker jag låter underbart. Eller kanske den grekiska övärlden? Varför inte Spanien? Och när, ska vi åka i augusti när Sverige kanske har den bästa tiden på året – eller skjuta på det till september när mörkret börjat knacka på och en solboost kan vara på sin plats? Ett romantiskt hotell, nära havet, utan en massa barn – bara andra vuxna. Charter, eller kanske bila ner i Europa? Eller bara gömma oss i en stuga i skogen någonstans?

Det finns många alternativ, jag tror jag låter tankarna vila lite och avstår från att fatta några som helst beslut innan New York. NEW YORK! Shit jag har nog inte förstått än, har inte varit i den staden sen 1998…

Kommentarer inaktiverade för Resesugen