Gravid!,  Träning

Jag är rädd för tröttheten 

Min kropp är ur form. Visst jag är ju gravid och nu närmar sig ju slutet så det är ju självklart en belastning för kroppen, den där lilla människan som jag skapat (japp, jag tar åt mig hela äran) tar ju massor av energi. Samtidigt har jag ju varit väldigt sjuk och jag har knappt rört mig sedan jag blev gravid. Kroppen är svag. Efter 19 veckors magsjuka är det ju inget konstigt. 

Men den här tröttheten och den konstiga kroppen skrämmer mig. Jag är fortfarande på minus i vikt och får dagligen hör att det inte syns att jag är gravid så det är svagheten jag syftar på. 

Jag försöker ta mig ut på en promenad varje dag, idag åkte jag upp en bit i bergen, där fanns det lite vinter kvar trots värme i solen. 

  
Rundan var lite drygt två kilometer och jag fick ta en paus i mitten där jag höll på att somna och funderade på hur jag skulle kunna bli räddad alternativt komma tillbaka till bilen utan att röra mig. 

Efter en liten sallad och några dumle känns det bättre. En liten, energigivande, tupplur så hoppas jag vara på banan.