Lyxproblem,  vardag

Sprider lite bloggkärlek

Eftersom mina bloggidéer just nu firar semester utan mig någonstans långtbortistan så kör jag på en lite blogginspo lista. De här bloggarna läser jag dagligen, och jag vill gärna ha lite tips på nya bloggar att gotta mig i, så har ni några att dela med er av -så  hit med lite bloggkärlek!

Träningsblogga
Ida, den utvandrade umeåbon som landat på västkusten och som blandar träning, med resor och livet. Hon lider av bristande träningsmotivation, shoppingmani på träningskläder och en ständig reslust och allt detta och mer delar hon med sig av i sin blogg.

Trendenser
Här sprider Frida inredningsinspiration där hittar jag idéer, fina detaljer, inredningstips och andra vackra saker. En av Sveriges största inredningsbloggar och väl värt regelbundna besök.

ByEmma
Emma är den nyblivna husägaren med ett stort intresse för bostäder och inredning. Hon är en riktig foodie med stort intresse för god och snygg mat, ger bra restaurangtips och sprider otroligt vackra bilder från stugan på västkusten.

Maraton-Petra
Petra är journalisten som springer maraton och som nybliven mamma dessutom väger in den aspekten av livet. Hennes reflektioner kring träningshets, kropp, mat och att bli mamma lite senare i livet – och hur bilden av hur man vill vara och är inte helt går ihop. Helt klart läsvärt även för oss icke-mammor, men det är bra om du har ett löpintresse =)

Kommentarer inaktiverade för Sprider lite bloggkärlek