München

Tre dagar sommar 

Vi har haft 23 grader i tre dagar i rad. Det är som balsam för själen. Alltså värme och sol så här i mars. Eller april är det ju! 

Jag har bara suttit i solen och ätit glass och njutit av hur det steker på benen genom jeansen. Har också ätit enorma mängder jordgubbar och vattenmelon. Jag har tagit exakt noll bilder på detta härliga. 

Idag spöregnar det och är 8 grader och jag hänger runt hemma. Tvättar och pillar på (dvs ser på tv och läser bloggar). 

Jag tänker att jag mår väldigt bra av att jobba, det ger mig energi och blir rädd för att vara föräldraledig (mer om det i framtiden). Jag tänker att jag mår helt okej i kroppen just nu och hur mycket jag saknar att träna. Jag har lite ont i vänster skulderblad. Ikväll ska vi på föräldrautbildning och jag stålsätter mig för att inte börja gråta (den här gången också). 

  
Helt orelaterad bild men ändå en bild!