jobb

Noll koll 

I förra veckan var jag inne och pratade med min chef då jag vill jobba igen, så idag ska jag vara på jobbet. Jag kommer den här veckan jobba 25% vilket är lite mindre än 9 timmar för att se hur det känns men också för att inte hoppa direkt in i något som blir för mycket. 

De har redan anställt en person som ersätter mig så jag behövs egentligen inte men min chef bestämde ändå att jag ska vara där jag brukade vara. Och hon har verkligen noll koll, alltså helt ärligt! Jag kommer inte ha något att göra men på andra ställen finns det hur mycket som helst och är underbemannat. 

Jag tycker själv att det är frustrerande med en chef som inte har koll. Jag har stenkoll på mitt arbete och kontrollen är viktig för mig för att må bra och känna meningsfullhet på jobbet. Så att ha en chef utan minsta aning är skitjobbigt! 

  
Jag är dock väldigt glad och peppad på att jobb, många kollegor var supertrevliga och glada när jag kikade förbi i torsdags, och att göra något meningsfullt och träffa människor är så himla viktigt för mitt psyke. 

Kommentarer inaktiverade för Noll koll