Förhållanden,  Känslor,  Tjejer

Allt utom förhållandet

Inatt vaknade jag vid 3 och hade en bisarr insikt. I fredags blockerade jag Miss M på mobilen och avföljde henne på Facebook. Det är löjligt att blockera och jag tänker att jag ska avblockera henne om ett tag. Jag var bara tvungen att få lite space. Det är lite lättare att klippa bandet om man inte har kontakt med personen i fråga. I natt insåg jag i alla fall där vid 3-snåret att Miss M och jag har testat alla varianter och lösningar förutom att faktiskt ha ett förhållande. Nu kvittar det för den där relation är helt söndertjatad och sönderbråkad. Jag tycker dessvärre inte om henne mindre men ni vet, ibland måste man bräma upp broar som man annars bara krossar gång på gång på gång.  Men ändå, en intressant insikt att vakna av mitt i natten.

Jag reflekterade också över att jag inte är superledsen över att jag bränt dom där broarna. Jag tror det beror på två saker, dels att jag inte hinner känns efter men kanske framför allt för jag innerst inne hoppas vi hittar en relation som fungerar för oss bägge. Även om det bara så är en kompisrelation (fast den tror jag inte på själv).

När man  känner sig allmänt orkeslös (och lite oälskad) så kan jag starkt rekommendera söta djurkonton på Instagram som tröst. Jag känner igen mig en del i den sista. Man försöker och försöker men kommer ingenstans.

 

Why won’t you love me back???❤#PUPFLIX ?@emma_the_westie

A video posted by FOR PUPPY & DOG LOVERS (@pupflix) on

Why won't you love me back???❤#PUPFLIX ?@emma_the_westie

A video posted by FOR PUPPY & DOG LOVERS (@pupflix) on

#thestruggleisreal ?? #Retrieverstation ? @raisingteddy

A video posted by Retriever Dogs (@retrieverstation) on

Kommentarer inaktiverade för Allt utom förhållandet