Mr T,  Sjuk

Jag badar i kärlek

 Jag konstaterade tidigt att det var en riktig gentleman jag lyckats träffa på Tinder. En sån man som öppnar bildörren, förser mig med vackra blommor och överöser mig i komplimanger. Han har erkänt att det går emot hans värderingar att jag skulle bjuda honom på en restaurang eller i en bar och han tittat på mig som om jag vore den vackraste kvinnan i världen. Jag har varit i relationer förut, jag har känt mig älskad och bekräftad – men Mr T tar det till helt nya nivåer. Han har skickat mig blombud på jobbet, köpt mig en dyr ansiktskräm på väg hem från Asien och i söndags tittade han förbi med en liten spontant present. Så idag när jag åkte hem från kontoret för att min hals skaver och jag känner infektionen sätta sig i skuldrorna då kommer han förbi med en gottepåse från Ica. Innehållande juicer, halstabletter, apelsiner, kiwi och en stor påse lösgodis. Jag vet inte om jag förtjänar all den här kärlek som jag badar i just nu… men oj vad det känns fantastiskt!

  

Kommentarer inaktiverade för Jag badar i kärlek