TV

Netflix tips: Love

maxresdefault

Enda sedan jag började få läxor så har jag gjort dom framför TV. Från typ mellanstadiet till universitet. Alla frilansartiklar, översättningar och avtal jag skrivit har jag också skrivit framför TV. Även de flest blogginlägg. Jag har överdrivet svårt att jobba i tystnad och jag har väldigt svårt att lyssna på musik och jobba. Det var ett tag sedan jag hade tid att sätta mig utan dator och bara slötitta men jag får dator vara med så hinner jag typ följa med i några serier.  Det kan ju inte vara några intellektuella, tunga eller komplicerade serier. Det får vara serier med bara en storyline.

Ett tips är Love på Netflix. En fin serie om hur fruktansvärd uppenbar men svår kärleken kan vara. Eller kanske snarare om hur svårt det ska vara att få det att fungera. Speciellt så om man är olika, vilket man ju ofta är.