Känslor,  Tjejer,  Vardagen

Pessimistiska inlägget

 
Vad lärde jag mig i helgen? Jo att man inte kan trolla bort stress med champagne. Det är till och med en riktigt dålig idé om någon undrar. Lite salongsberusad gick jag och lade mig tidigt (för att vara mig). Jag vaknar kl 4 i total panik över allt jag behöver göra. I säkert en timma ligger jag och vrider mig och försöker tänka mer sömnvänliga tankar. Dagen efter lärde jag mig att det är helt meningslöst att försöka träna med en trött knopp och kropp. Fy f*n vilka långa 80 min.

Inte ens en chili lyckades jag med. Jag kör ju ofta på mitt säkra kort när tiden blir knapp och det gjorde jag även denna gång. Något gick dock fel och det blev inte alls så bra som vanligt.

Söndagen toppades till sist av fylle röstmeddelande från Miss M och vår gemensamma kompis Mike. Min Miss M detox gick ganska så bra tills jag hörde hennes röst. Jag låtsades mest som inget. Idag skickade jag typ “tro inte att jag inte saknar dig för det gör jag men vi fungerade inte”. Två timmar senare skickar hon “jag har saknat dig”. Nu tänker jag att jag ska ringa och klippa banden. Göra det där snygga avslutet som jag alltid önskar att fler gjorde. Ska bara jobba klart för idag först. För efter blir det nog jobbigt.