Sjuk,  vardag

Vad gör du?

Jag sitter på huk i min hall och funderar över varför min kropp motarbetar mig så när jag träffar en ny kille. Det här är inte första gången, men när jag varit singel en period (eller av andra anledningar haft mindre sex) så krånglar min kropp när jag väl träffat någon. Den här gången började det med obehag, som sen började klia – jodå svamp och ett alldeles dyrt piller intogs för att bli av med det. Nu har jag i ett par dagar haft känningar när jag kissar. Och efter tre liter citronvatten igår och inga förändringar i hur det känns har jag nu fått en läkartid och förhoppningsvis steppar jag ut därifrån inom en timma med ett recept på antibiotika i min hand. Jag är ingen medicin förespråkare, kan man hantera det utan ska man – mitt problem är att jag haft njurbäckeninflammation och att det lätt klättrar tillbaks upp dit. Och det här med utinvägsinfektion, ibland har jag tänkt att jag ska läka ut det själv. Då har det slutat med att jag kissar blodfärgat, bor dubbelvikt på toaletten och gråter konstant. Nej, bättre att försöka ta tag i det innan det blir så illa!

Uppdatering!

Jag träffade en alldeles fantastiskt förstående läkare, som gav mig recept på antibiotika. Min kur är på 15 tabletter, men jag fick en burk med 100 tabletter. Så nu kan jag självmedicinera om jag får ont igen. HELT JÄKLA FANTASTISKT!

 

Kommentarer inaktiverade för Vad gör du?