Gravid!,  jobb

Inte en bra måndag 

Igår kräktes jag väldigt mycket på kvällen, så mycket eller om det var så kraftigt att jag tappade känseln i armarna och kände obehag i dem under natten. Något i halsen sprack och jag har “hostat” hela natten. Ingen kvalitets sömn med andra ord.

Då blir tyvärr dagen efter sällan bra. Tog mig igenom möten på förmiddagen och har jobbat hemma på eftermiddagen. Men kroppen gör ont, ont i magen, inte speciellt bra i magen och jag oroar mig för att mina inre organ tar skada. Jag tänker tarmarna och magsäcken. 

  
Imorgon ska jag samordna en konferens och behöver vara på topp. Lite mer jobb och sedan blir det horisontalläge i soffan. Har ni några bra serietips? Eller kanske tips på vad jag ska blogga om för det börjar bli tjatigt att blogga om att kräkas även för mig? 

Kommentarer inaktiverade för Inte en bra måndag