Funderingar,  Kärlek,  lördag,  Tinder

När är sen?

Natalia skriver ett härligt inlägg om vårt fredagsmys här och jag håller med henne, det var en på alla sätt mysig kväll. Jag sitter i min soffa och tittar på längdskidor, sprinttävlingar från Lathi och funderar över vad som egentligen hände med mina helgplaner. Tidigare i veckan var planen klar, jag skulle hämta T på flygplatsen och köra hem honom. Sen skulle vi hänga tills imorgon, när han skulle på flyget mot nya tjänsteresor i Asien.

Sen någongång i veckan justerades planerna. Kidsen som borde ha varit på sportlov med sin mamma  längre norrut var tillbaks hemma och självklart ska de  ha en del av sin pappa, som är ute på resande fot i två veckor till. Så jag skulle hämta T på flyget, köra honom hem och sen skulle vi ses till kvällen istället. Ja, sen kom den geniala idén – vi skulle roadtrippa till flyget, som inte går från den närmsta flygplatsen så klart. Toppen så.

Nu, ett par sms senare visar det sig att mitt sällskap inte “behöver” bli hämtad på flygplatsen. Att han ska hem, umgås med kidsen och packa om och vi ska ses “sen”. (När är sen? Har någon en bra definition på när Sen är?) Sen i det här fallet är ca 21:00. Sen? 21:00!? Seriöst det här ska klargöras. Sen kanske är om någon timma, max två timmar. Inte 6 timmar senare! Ja, så här sitter jag nu och funderar lite över vad jag ska fylla min lördag med. För vädret lockar inte till utomhusaktivitet…

Kommentarer inaktiverade för När är sen?