livet

Tränings comeback

Jäklar vad skönt det var att få träna idag! Två veckor har jag varit borta från mitt älskade gym . En vecka var jag bortrest och andra var jag sjuk. Visst kan man träna när man är bortrest men jag har gett upp den tanken i år. Förra året försökte jag men det är viktigare att fem timmar sömn istället för 3-4. Sover man inte så spelar träningen ändå ingen roll.

Idag hörde annars Miss M av sig. Efter cirka en veckas tystnad. Det är så mycket mind games med henne alltså så jag blir mest trött och ger upp. Alltså, jag känner mig bättre när hon är i mitt liv. Jag blir lugnare, tryggare och lyckligare med henne i mitt liv men all denna drama och osäkerhet är inte min grej. Tjejer är inte min grej. Förhållande är inte min grej så jag vet inte vad jag tänkte här. Eller jag vet att jag inte tänkte. Börjar ni bli lika trötta som jag på att jag bara tänker på henne? ARGH. Kärlek alltså. Vilket dårskap.

Något annat jag nojar över är att jag helt förlorat med game med män. Jag får mer komplimanger från kvinnor än män nuförtiden. What is that all about liksom? Himla kul med lite komplimanger från kvinnor men hur var det nu man fick män på kroken? Ah, just det, man måste vilja få något på kroken först. Godnatt.

Kommentarer inaktiverade för Tränings comeback